Οι φίλοι μου

Το προφίλ μου

Αναζήτηση

Συνδεδεμένος
Με φωτογραφίες

3 σημάδια ότι είναι έτοιμη να σας δώσει το τηλέφωνό της

« Επιστροφή

«Πότε να της ζητήσω το τηλέφωνό της; Πώς θα ξέρω ότι θα μου το δώσει; Πόση ώρα πρέπει να μιλήσω μαζί της πριν ζητήσω τον αριθμό της;»

Κάποιος μου το ρώτησε αυτό κάποτε. Και του είπα:

«Δεν υπάρχει χρονικό όριο, ξεκόλλα!»

Είναι θέμα χημείας.

Υπάρχουν φορές που μιλάω με μια κοπέλα στην ουρά για το ταμείο και μετά από μια συζήτηση των 15 ή 20 δευτερολέπτων νιώθω ότι κάτι παίζει! Την κοιτάω λοιπόν και της λέω:

«Κοίταξε να δεις, πριν φύγεις, δώσε μου το τηλέφωνό σου. Έχουμε πολλά ακόμα να πούμε».

Ότι και να πείτε, δεν έχει σημασία. Πείτε κάτι.

Και μετά μου δίνει τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Έχω ζητήσει τον αριθμό του τηλεφώνου και μετά από 10 λεπτά ενδιαφέρουσας συζήτησης, άλλες φορές μετά από 30 και έχει τύχει να το κάνω και στα 5 λεπτά. Εξαρτάται από το μέρος στο οποίο βρίσκεστε, καθώς και από το στάδιο της κουβέντας στο οποίο βρίσκεστε.

Μη διστάσετε να ζητήσετε το τηλέφωνο μιας κοπέλας αν συμβεί κάτι από αυτά τα τρία πράγματα:

1. Έχετε πράγματι μια αληθινή συζήτηση μαζί της.

Και όταν λέω αληθινή, εννοώ αληθινή. Όχι μια φευγαλέα κουβέντα, ένα γεια στο δρόμο ή κάτι του τύπου «ωραίο καιρό έχει σήμερα».

2. Σας λέει προσωπικά πράγματα για τον εαυτό της.

Μια γυναίκα δε θα σας μιλήσει ποτέ για τα προσωπικά της, εκτός και αν νιώσει άνετα μαζί σας. Η εμπιστοσύνη είναι σημαντικό κομμάτι σε οποιαδήποτε σχέση και είναι κάτι που πρέπει να αποκτηθεί από την αρχή της επικοινωνίας σας.

Αν μπορεί να σας εμπιστευτεί λεπτομέρειες από τη ζωή της, μπορεί να σας εμπιστευτεί και τον αριθμό του τηλεφώνου σας.

3. Υπάρχει μια σπίθα ανάμεσά σας.

Νιώσατε ποτέ αυτό το κλικ που συμβαίνει με κάποια άτομα που έχουμε μόλις γνωρίσει; Αρκεί μια στιγμή για να το αισθανθείτε και δεν μπορείτε να το δικαιολογήσετε. Υπάρχει σπίθα. Αν τη νιώσετε, αυτό είναι.

Αν λοιπόν είστε από αυτούς που αναρωτιούνται, αναζητήστε αυτά τα τρία σημάδια και θα καταλάβετε αμέσως πότε είναι η κατάλληλη ώρα για να ζητήσετε το τηλέφωνό της.

Θα πρότεινα όμως να αναπτύξετε και το ένστικτό σας. Θα είναι πολύ πιο εύκολο στο μέλλον. Απλά αφεθείτε και ακολουθήστε το.

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε συνεχώς για σημάδια.

Σας κοιτάζει στα μάτια; Χαμογελάει; Λάμπει; (Πράγματι, υπάρχει μια λάμψη στις γυναίκες που νιώθουν ότι υπάρχει μια βαθύτερη σύνδεση με τον άντρα για τον οποίο ενδιαφέρονται.)

Αν δεν μπορείτε να αντιληφθείτε αυτά τα πράγματα και αν δεν ξέρετε τι αρέσει σε μία γυναίκα, έχετε αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά σας.

Διαβάζετε αυτά όμως γιατί θέλετε εκείνον τον μαγικό αριθμό. Δώστε βάση στα τρία σημάδια και θα τον έχετε.

Κύριοι, δυσκολεύεστε να πάρετε τον αριθμό του τηλεφώνου της; Ποια συμβουλή θα ακολουθείτε από εδώ και στο εξής;