Οι φίλοι μου

Το προφίλ μου

Αναζήτηση

Συνδεδεμένος
Με φωτογραφίες

Τα 5 χαρακτηριστικά του «κακού παιδιού» που πρέπει να υιοθετήσετε

« Επιστροφή

Κάθε κοπέλα τους μισεί, αλλά και τους λατρεύει. Φυσικά, μιλάμε για τα «κακά παιδιά». Παρόμοια, κάθε άντρας θέλει να γίνει έστω και μια φορά στη ζωή του κακό παιδί. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πέντε γενικά χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να υιοθετήσουν όλοι οι άντρες, ώστε να ξυπνήσουν το κακό παιδί μέσα τους. Είστε έτοιμος; Προσπαθήστε να μείνετε μαζί μας μέχρι το τέλος.

1. Γίνετε καλλιτέχνης στην αδιαφορία

Τα κακά παιδιά κατανοούν πλήρως την έννοια της αδιαφορίας όταν πρόκειται για γυναίκες. Ξέρουν ότι όσο λιγότερο συναίσθημα δείξουν, τόσο περισσότερο συναίσθημα θα ζητούν οι γυναίκες από αυτούς. Ως καλό παιδί που κάθεται αδιάφορα στον καναπέ, με το χέρι στο αγαπημένο, κουλ τζιν σας, θα δείτε ότι θα μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας χωρίς να χρειαστεί ποτέ να πείτε περισσότερα από όσα θέλετε.

2. Δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας

Κανονικά, αυτό θα σας ακούγεται εγωιστικό… γιατί έτσι είναι. Τα κακά παιδιά έχουν τον τρόπο να καταλαβαίνουν ότι οι γυναίκες θαυμάζουν τους άντρες που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από οποιονδήποτε άλλον. Το στοιχείο ενός άντρα που δεν αλλάζει τα πιστεύω και τις αξίες του για κανένα κοριτσάκι είναι – πιστέψτε το – αξιοθαύμαστο. Θυμηθείτε λοιπόν ότι, αν είστε καλό παιδί και βάλετε τον εαυτό σας πάνω απ’ όλα, οι γυναίκες με τις οποίες συναναστρέφεστε δεν θα σκεφτούν καν να σας παραμελήσουν.

3. Θυμηθείτε το κακό χιούμορ

Ο καλύτερος τρόπος για να ορίσουμε τι είναι το κακό χιούμορ είναι βασικά να ξέρετε να συμπεριφέρεστε σε μια γυναίκα όπως συμπεριφέρεστε με τους άντρες. Το κακό χιούμορ είναι να πείτε κακόγουστα αστεία στην πιο όμορφη κοπέλα του μαγαζιού (χωρίς να φάτε χαστούκι). Σημαίνει να ξέρετε πώς να την κάνετε να φανεί χαζή και έξυπνη ταυτόχρονα, αλλά και να είστε ο εαυτός σας κοντά στις γυναίκες – χωρίς φρου φρου κι αρώματα. Θέλουμε να πούμε ότι ο τρόπος με τον οποίο ένα καλό παιδί συμπεριφέρεται με τους κολλητούς του είναι η ίδια προσέγγιση που πρέπει να ακολουθεί και με τις γυναίκες. Γίνετε κάτι σαν μ@λ@κ@ς, αλλά στην πιο αστεία εκδοχή του.

4. Κλείστε το τηλέφωνο

Δύσκολη δουλειά; Ναι. Έχει αποτέλεσμα; Πάλι ναι. Τα κακά παιδιά βρίσκονται συνήθως στον κόσμο τους και ζουν με τους δικούς τους κανόνες. Όταν πρόκειται για συζητήσεις στο τηλέφωνο, συνήθως το κακό παιδί περιμένει μέχρι η συζήτηση να εξελιχθεί σε πολύ καλό σημείο και τότε στα ξαφνικά… τέλος! Απλά κλείνει το τηλέφωνο. Δεν είναι κακό να την αφήσετε για λίγο να χάσει τα λόγια της. Σημείωση: κλείστε το τηλέφωνο σε μια κοπέλα μόνο αν ξέρετε σίγουρα ότι σας γουστάρει. Μην αρχίσετε να το κλείνετε στα μούτρα σε όλες για να κάνετε την πλάκα σας. Επομένως, αν είστε καλό παιδί, θ αέλεγα να κλείνετε πού και πού το τηλέφωνο.

5. Κάντε ζωώδες σεξ

Μια φορά στο τόσο, πρέπει να ξυπνάτε το κακό παιδί μέσα σας, το πολύ κακό μάλιστα! Στο σεξ αυτό σημαίνει να τραβήξετε μαλλιά, να δώσετε ξυλιές, να δαγκώσετε, να κάνετε έντονα προκαταρκτικά και ότι άλλο μπορεί να βρείτε στο Κάμα Σούτρα. Τα κακά παιδιά τα καταφέρνουν με όλα αυτά γιατί απλά ξέρουν πώς να γίνονται πρωτόγονοι στο κρεβάτι. Τελεία και παύλα.

Στο τέλος της μέρας, αν προσθέσετε και τα πέντε αυτά χαρακτηριστικά στο οπλοστάσιό σας, μην εκπλαγείτε αν οι γυναίκες αρχίσουν να σας αποκαλούν μ@λ@κ@.