My friends

My profile

Search


Online
With photos
Verified members

Hotline

Write message
  • Dark_Swan37 (41) 螒胃萎谓伪
    2024-05-07 03:40

    Να 苇ρθω και εγ蠋 να πω με τη σειρ维 μου το 委διο που διαβ维ζω και απ蠈 维λλα 维τομα εδ蠋 μ苇σα.
    Το θ苇μα με τις συστ维σεις.
    Κυρ委ως οι 维ντρες δεν 苇χετε το μυαλ蠈, τη νοημοσ蠉νη 萎 την καταν蠈ηση πως το erodate δεν ε委ναι 维λλος κ蠈σμος.
    Απλ维 ε委στε εσε委ς κυρ委ως με ψε蠉τικα προφ委λ για να δε委ξετε ποιοι πραγματικ维 ε委στε μ苇σα απ蠈 την ανωνυμ委α σας.
    Το κατανο蠋 蠈ταν τα σεξεργαζομενα 维τομα κρ蠉βουν 蠈νομα και πρ蠈σωπο, ε委ναι για την ασφ维λεια τους, 蠈μως το θ苇μα ε委ναι 蠈τι εσε委ς οι 维ντρες δε ξ苇ρετε να μιλ维τε. Μας φ苇ρεστε σε 蠈λες μας με το 苇τσι θ苇λω λες και ε委μαστε 苇τοιμες για σεξ 蠈ταν εγ蠋 στο προφ委λ μου λ苇ω τι κ维νω.
    Συστ维σεις 蠈πως :Γεια σου ε委μαι ο τ维δε μ苇νω Αθ萎να δι维βασα τις πληροφορ委ες του προφ委λ σου και ενδιαφ苇ρομαι για τα 委δια και τι ακριβ蠋ς κ维νουμε απ蠈 εδ蠋 και π苇ρα.
    Απλ维 τα πρ维γματα δηλαδ萎.
    Δεν πρ蠈κειται να πηδηξετε γρ维φοντας προσβλητικ维 σχ蠈λια εν蠋 νομ委ζετε 蠈τι ε委ναι κοπλιμ苇ντα.
    Καθιστ维ται τους εαυτο蠉ς σας γλ委τσες και ναι κ维ποιοι απ蠈 εσ维ς 委σως και οι περισσ蠈τεροι δεν πρ蠈κειται να πηδηξετε καθ蠈λου αν δεν αλλ维ξετε τροπ维ριο.
    Β苇βαια η καθεμ委α μας μεγ维λο κορ委τσι ε委ναι ξ苇ρει τον χειραγωγ蠈 απ蠈 τον ειλικριν萎 και τ委μιο.
    Αλλ维 το ε委σαι φωτι维, θ苇λω να σε γαμ萎σω κτλ ως πρ蠋το μ萎νυμα, να 苇χεις και vip να 苇χεις διαβ维σει τι γρ维φω και να 苇ρχεσαι να δε委χνεις τι μαλακας ε委σαι, ε委ναι ο λ蠈γος που δε θα πηδηξεις ποτ苇.
    Β苇βαια υπ维ρχουν και οι δ萎θεν υποτακτικο委 που γρ维φουν σα μ萎νυμα λες και κ维νουν παραγγελ委α σε χασαποταβερνα. Ο蠉τε συστ维σεις ο蠉τε τ委ποτα. Να ρωτ萎σει το απλ蠈 εγ蠋 θ苇λω; Απευθε委ας 蠈τι αφορ维 εσ维ς μ蠈νο.
    Και εδ蠋 ε委ναι το πρ蠈βλημα πως 蠈σο το επ维γγελμα ε委ναι πελατοκεντρικ蠈 αυτ维 δεν αλλ维ζουν. Αλλ维 και απ蠈 την 维λλη λ委γο νιονι蠈 να β维λετε, λ委γη ενσυνα委σθηση. Οταν ο τρ蠈πος προσ苇γγισης σου δε δουλε蠉ει φταις εσ蠉 蠈χι ο 维λλος.