Σέξι Milf

Σέξι Milf

Στην Ελληνική κοινωνία είθισται ο άντρας να έλκεται περισσότερο από τις μικρότερες σε ηλικία γυναίκες, με διαφορά ηλικίας 3 ως 10 χρόνια. Όμως, τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται μία στροφή των αντρών σε ηλικίες που όχι απλά είναι στα ίδια χρόνια με αυτόν αλλά και σε μεγαλύτερες, με αποκορύφωμα την διαφορά 20 ως 25 χρόνια. Για να κατονομάσουμε τις γυναίκες αυτές χρησιμοποιούμε τον όρο «ΜILF» και προέρχεται από τα αρχικά της έκφρασης «Mother Id like to fuck» που σημαίνει «Μαμά που θέλω να γαμήσω».

Με τον όρο MILF δεν χαρακτηρίζουμε γυναίκες που είναι μητέρες αποκλειστικά αλλά γενικά οποιαδήποτε γυναίκα θα μπορούσε να είναι μητέρα. Ιδανικά το προφίλ μιας ώριμης κυρίας είναι γυναίκα 40 ως 45 ετών με καμπύλες, άκρως ερωτική και πρόθυμη. Οι MILF έχουν μεγάλη απήχηση την τελευταία δεκαετία αλλά οι ρίζες της επιθυμίας των αντρών για μία ώριμη γυναίκα υπάρχει από τα αρχαία χρόνια.

Σύμφωνα με τον μύθο, ο Οιδίποδας ήταν αυτός που, αφού σκότωσε τον πατέρα του, θέλοντας να εκδικηθεί για το γεγονός ότι τον εγκατέλειψε όταν ήταν βρέφος, παντρεύτηκε τη μητέρα του και απέκτησε μαζί της 4 παιδιά που ήταν συγχρόνως και αδέρφια του. Ο παραπάνω μύθος ήταν αρκετός για να δώσει την έμπνευση στον Φρόυντ να βαφτίσει μία τάση των ανδρών, η οποία, αποπνέει από ασυνείδητες ιδέες και συναισθήματα προς την μητρική φιγούρα, με το όνομα «Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα».

Σύμφωνα με τον Φρόυντ, ένα αγόρι μπορεί όχι μόνο να λατρέψει και να αγαπήσει την μητέρα του αλλά και να την ερωτευτεί. Σε ακραία σενάρια, το αγόρι θέλει να πάρει την θέση του πατέρα του, καθώς, ονειρεύεται μέχρι και τον θάνατο του. Το «Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα» εμφανίζεται σε μεγάλο ποσοστό τον νεαρών αγοριών και τις περισσότερες φορές εκδηλώνεται… αναίμακτα. Σίγουρα έχουμε ακούσει κάποια αγόρια που όταν είναι σε ηλικία 6-10 ετών τα ρωτούν “ποια θέλεις να παντρευτείς όταν μεγαλώσεις” και αυτά με αθωότητα και αφέλεια απαντάνε: «τη μαμά μου». Ακούγεται γλυκό αλλά η απάντηση αυτή προκύπτει από το υποβόσκον «Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα».

Καθώς το αγόρι μεγαλώνει παρατηρούμε ότι οι περισσότεροι καβγάδες μέσα στο σπίτι γίνονται με τον πατέρα του και όχι με την μητέρα του. Φτάνοντας σε ηλικία όπου είναι σεξουαλικά συνειδητοποιημένο, το αγόρι φαντασιώνεται γυναίκες μεγαλύτερες σε ηλικία, όχι μόνο την μητέρα του, αλλά και μία θεία ή μία ξαδέρφη θεωρώντας την εμπειρία τους σαν σημαντικό κριτήριο για τη σεξουαλική του ικανοποίηση.

Τελικά, τι συμβαίνει; Είναι δυνατόν μια τάση των παιδικών χρόνων των ανδρών να κάνει τις MILF ποθητές ;

Η επιστήμη ισχυρίζεται ότι η σεξουαλική επιθυμία των γυναικών είναι αντίστροφη από αυτή των αντρών. Οι άντρες βιώνουν το αποκορύφωμα της σεξουαλικής τους επιθυμίας όταν είναι στην εφηβεία, και καθώς μεγαλώνουν, η επιθυμία μαζί με τις «επιδόσεις» του πέφτει κατακόρυφα. Αντίθετα, οι γυναίκες όταν είναι στην εφηβεία κάνουν σεξ σχεδόν μηχανικά και καθώς μεγαλώνουν το βιώνουν εντονότερα. Με βάση αυτό θεωρούμε ότι το peak της γυναίκας όσον αφορά τις σεξουαλικές της ορμές είναι τα 40 με 45. Επίσης θεωρούμε ότι οι αυξημένες σεξουαλικές της ορμές την κάνουν ευδιάθετη και ανοιχτή σε προτάσεις σχετικά με την ικανοποίηση της σεξουαλικής της επιθυμίας.

Την τελευταία δεκαετία είναι γεγονός ότι οι MILF έχουν γίνει μόδα. Άσχετα με το αν κάποιος άντρας εμφανίζει ή έχει εμφανίσει στο παρελθόν στοιχεία του «οιδιπόδειου συμπλέγματος», 9 στους 10 άντρες δηλώνουν ότι έχουν κάνει σεξ με γυναίκα μεγαλύτερη από τους ίδιους ή ότι θα επιθυμούσαν να κάνουν.

Στον κινηματογράφο και τη λογοτεχνία συναντάμε τακτικά φαντασιώσεις και σχέσεις αντρών με μεγαλύτερες γυναίκες, χωρίς αυτό να είναι κατακριτέο. Το σκεπτικό της σεξουαλικής επαφής με μία MILF, σαν μόδα, προωθείται και από την ύπαρξη γυναικών άνω των 40 στην Ελληνική πραγματικότητα που εμφανισιακά έχουν αυτή την στιγμή εμφάνιση καλύτερη από αυτή που είχαν όταν ήταν νέες.

Η Φαίη Σκορδά μαζί με την Ελένη Μενεγάκη έχουν τα σκήπτρα της lifestyle ενημέρωσης αλλά και των φαντασιώσεων των περισσοτέρων ανδρών καθώς συνδυάζουν στυλ και εύθυμο χαρακτήρα. Για τους άνδρες που θέλουν μία πιο ερωτική και σεξουαλική εμφάνιση, η Μαρία Κορινθίου, η Έλλη Κοκκίνου και η Αγγελική Ηλιάδη είναι στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων. Τέλος, για όσους θέλουν λίγα νάζια για να «λυγίσουν», η Αλέκα Καμηλά και Ματθίλδη Μαγγίρα δε μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Ο κατάλογος πάντως είναι μεγάλος: Πόπη Τσαπανίδου, Χριστίνα Παππά, Νόνη Δούνια, Βάνα Μπάρμπα και πολλές άλλες έχουν μεγάλη επιτυχία στον αντρικό πληθυσμό. Γυναίκες διαφόρων ηλικιών που δεν υστερούν σε πολλά πράγματα συγκριτικά με τις νεότερες.

Τέλος, ο λόγος που πολλοί άντρες θέλουν να προσθέσουν ένα MILF στον σεξουαλικό τους κατάλογο είναι η σπανιότητα του είδους. Η πλειονότητα των γυναικών γύρω στα 40 είναι δεσμευμένες και γι’ αυτές η απιστία θεωρείται ανήθικη πράξη. Κατά τα άλλα, ακόμα και αν μια 40άρα είναι ελεύθερη, διστάζει τις περισσότερες φορές να ενδώσει διότι η ελληνική κοινωνία που είναι οπισθοδρομική σε πολλά πράγματα, είναι και σε αυτό.

Έτσι, τα ποσοστά επιτυχίας των αντρών που “κυνηγούν” Milfs είναι συνήθως μικρά, αφενός εξαιτίας του κοινωνικού status και αφετέρου εξαιτίας της χαμηλής ικανότητας του αρσενικού να “κερδίσει” μία ώριμη κυρία στην πρώτη φάση της γνωριμίας τους. Εξάλλου, οι γυναίκες από τη φύση τους είναι πιο ώριμες και πιο πονηρές. Πόσο μάλλον μία γυναίκα που είναι ηλικιακά μεγαλύτερη από τον άντρα…

Μην απογοητεύεστε όμως, κύριοι, συνεχίστε να ελπίζετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *