Τα sex toys που πρέπει να δοκιμάσετε

Τα sex toys που πρέπει να δοκιμάσετε

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του να είσαι σε σχέση είναι η δυνατότητα να έχεις να έχεις σεξ οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις. Ωστόσο, πόσο ποιοτικό μπορεί να είναι αυτό το σεξ; Εννοείται ότι τον πρώτο καιρό το ζευγάρι κάνει σεξ σαν «ξαναμμένα κουνέλια», όμως με την πάροδο του χρόνου, αυτό ατονεί και το σεξ γίνεται μία καθημερινή συνήθεια. Γι’ αυτό, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαρακτηρίσει το σεξ με το άλλο του μισό βαρετό. Ένας τρόπος για να γίνει το πράγμα πιο… ενδιαφέρον είναι η χρήση ερωτικών βοηθημάτων, ή αλλιώς, sex toys. Ακολουθεί ένας κατάλογος με τα πιο διαδεδομένα απ’ αυτά, για τολμηρούς και μη.

Δονητές

Ο δονητής αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα sex toys. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία. Πολλές γυναίκες είναι εξοικειωμένες με αυτό αφού το χρησιμοποιούν κατά την διάρκεια του αυνανισμού. Ο δονητής είναι ένα παρεξηγημένο εργαλείο και τις περισσότερες φορές είναι καλά κρυμμένο σε κάποιο συρτάρι. Πολλές γυναίκες διστάζουν να παραδεχτούν ότι το χρησιμοποιούσαν κάποια στιγμή στην ζωή τους και το κρύβουν ακόμα και από τον σύντροφό τους. Προσφέρει ευχαρίστηση και χαλάρωση. Αυτό που κάνει δελεαστικό τον δονητή είναι το μέγεθός του. Οι δονητές έχουν μέγεθος και διάμετρο πολύ μεγαλύτερο από τον μέσο όρο του πέους. Μην διστάσετε να κάνετε δώρο στην σύντροφό σας έναν δονητή. Ακόμα και αν δεν το χρησιμοποιήσετε, η εμφάνιση του στο κρεβάτι και η πιθανότητα χρήσης του, είναι αρκετά για να «ανάψουν τα αίματα»

Δαχτυλίδι πέους

Το δαχτυλίδι πέους είναι ένα δαχτυλίδι που τοποθετείται στην βάση του ανδρικού οργάνου και σκοπό έχει να το σφίξει και να εμποδίσει τη ροή του αίματος όταν αυτό βρίσκεται σε στύση. Ουσιαστικά, με το δαχτυλίδι πετυχαίνουμε μεγαλύτερη διάρκεια στύσης. Το αίμα παγιδεύεται στο ερεθισμένο πέος και το κρατάει «σηκωμένο». Αποτέλεσμα αυτού είναι μεγαλύτερη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και ο εντονότερος οργασμός για τον άντρα. Τα δαχτυλίδια είναι συνήθως από καουτσούκ, σιλικόνη ή μέταλλο. Τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν δαχτυλίδια μιας χρήσης με δόνηση. Ό,τι και να επιλέξετε, ένα είναι σίγουρο: Το δαχτυλίδι θα προσφέρει μια έντονη κορύφωση σ’ αυτόν που το φοράει.

Χειροπέδες

Το βασικό βοήθημα για να πραγματοποιηθεί ένα σκηνικό BDSM (Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism and Masochism) είναι οι διάσημες χειροπέδες. Στο BDSM έχουμε τον ρόλο του Κυρίαρχου και τον ρόλο του Υποτακτικού. Οι χειροπέδες είναι για τον υποτακτικό και αφού τις φορέσει παραδίδεται ολοκληρωτικά στις διαθέσεις του κυρίαρχου. Τις περισσότερες φορές τον ρόλο του Υποτακτικού έχει η γυναίκα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο. Υπάρχουν χειροπέδες από πλαστικό ή μέταλλο. Πολλές έχουν γουνάκια, ένα στοιχείο που προσδίδει ένα παιχνιδιάρικο χαρακτήρα. Άσχετα με το ποιες θα επιλέξετε, φροντίστε να μην τις σφίξετε πολύ για να μην πληγώνουν τους καρπούς.

Μαστίγιο

Δεύτερο αγαπημένο ερωτικό βοήθημα για τους οπαδούς του BDSM είναι το μαστίγιο. Το μαστίγιο είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τιμωρία. Η ανυπακοή του υποτακτικού έχει ως αποτέλεσμα την χρήση του μαστιγίου στα ευαίσθητα σημεία του. Γλουτούς, κοιλιά, στήθος κ.α. Προσπαθούμε να αποφεύγουμε την κατάχρηση του. Σκοπός δεν είναι να πονέσει η/ο σύντροφός μας. Προσπαθούμε να μετριάσουμε τη δύναμη που βάζουμε ανάλογα με τις αντιδράσεις του ανθρώπου που έχει τον ρόλο του υποτακτικού. Στα πλαίσια της σωστής χρήσης ο πόνος που πρέπει να προκαλούμε πρέπει να μοιάζει με ένα «τσιμπηματάκι» και τσούξιμο , άλλες φορές χαλαρό και άλλες φορές πιο έντονο. Τα περισσότερα μαστίγια έχουν άκρη που δεν προκαλεί πληγές άσχετα από τη δύναμη που τα χρησιμοποιείς, ενώ πολλά μαστίγια έχουν πλεξούδες-ουρές οι οποίες καλύπτουν μεγαλύτερη επιφάνεια.

Φίμωτρο

Το φίμωτρο είναι ένα αξεσουάρ για ιδιαίτερες περιπτώσεις. Το φοράει αυτός που υιοθετεί τον ρόλο του υποτακτικού ή αν δεν υφίσταται παιχνίδι BDSM το φοράει αυτός που απλά φωνάζει περισσότερο. Πολλές φορές θέλουμε να ουρλιάξουμε από ηδονή αλλά όσο αστείο και αν ακούγεται δεν το κάνουμε διότι διστάζουμε μήπως μας ακούσουν οι γείτονες. Με το φίμωτρο μπορούμε να «εκφραστούμε» ελεύθερα για εμάς και για τα μάτια του συντρόφου μας. Ένα συνηθισμένο φίμωτρο αποτελείται από ένα λουράκι και μία μπάλα σιλικόνης. Το λουράκι χαλαρώνει και σφίγγει για να έχουμε τέλεια εφαρμογή.

Sqweel

Το sqweel είναι ένα κομψό εργαλείο που μοιάζει με ανεμιστηράκι. Μοιάζει αθώο αλλά δεν είναι και τόσο. Εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια στην αγορά και σκοπός του είναι η προσομοίωση του στοματικού σεξ που προσφέρει ένας άντρας σε μία γυναίκα. Φανταστείτε μία συσκευή που αποτελείται από πτερύγια-γλωσσίτσες με διαβάθμιση ταχύτητας ανάλογα με τις «ορέξεις». Είναι αρκετά χρήσιμο κατά τον αυνανισμό αλλά εμείς συνιστούμε να πειραματιστείτε με τον σύντροφο σας.

Nipple tassels / Nipple Clamp

Οι ρώγες μίας γυναίκας είναι ένα από τα πιο ερωτογενή σημεία του σώματος της. Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να χαϊδεύουν, να παίζουν, να γλύφουν ή και να δαγκώνουν τις ρώγες τους. Με του σφιγκτήρες διεγείρουμε τις θηλές και κρατάμε τα δάχτυλά και την γλώσσα μας ελεύθερα για… άλλες ασχολίες. Τα κλιπς των σφιγκτήρων είναι μαλακά για να μην πληγώσουν τις θηλές. Σκοπός των Nipple tassels είναι να αφήσουν την αίσθηση δύο δάχτυλων να παίζουν με τις ρώγες μας.

Κολπικές/Πρωκτικές Μπάλες

Οι πρωκτικές μπάλες είναι ένα βοήθημα που σίγουρα δεν απευθύνεται σε λιγόψυχους. Είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για να πειραματιστούν οι γυναίκες μιας και προσφέρει ασυνήθιστα έντονο οργασμό. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο συγκεκριμένο βοήθημα. Πολλά μοντέλα αποτελούνται από μία μπάλα, δύο μπάλες ή από χάντρες διαφόρων μεγεθών. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τις μπάλες την στιγμή που κάνετε σεξ.

Ο ερωτικός τομέας είναι ένα σημαντικό στοιχείο της ζωής μας που εξελίσσεται συνέχεια. Τα βοηθήματα έχουν σκοπό να προσφέρουν ερεθίσματα που συνήθως οι άνθρωποι δε μπορούν να προσφέρουν. Όταν ένας από τους δύο συντρόφους ζητάει χρήση ερωτικών βοηθημάτων, ο άλλος σύντροφος πολλές φορές εκλαμβάνει την επιθυμία αυτή σαν δική του ανεπάρκεια. Με το να αρνηθείτε την χρήση βοηθημάτων χάνετε την ευκαιρία να διευρύνετε τις σεξουαλικές σας εμπειρίες και απολαύσεις. Όλα αυτά οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο σεξ ρουτίνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *