Οι ερωτικές αγγελίες στην Ελλάδα

Η αναζήτηση και η δημοσίευση ερωτικών αγγελιών στην Ελλάδα έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, καθώς, το διαδίκτυο και οι υπηρεσίες ερωτικών γνωριμιών όπως το erodate.gr έχουν κάνει πολύ εύκολη την υπόθεση εύρεσης ερωτικών παρτενέρ. Χιλιάδες είναι οι Έλληνες που ψάχνουν για ερωτικό ταίρι στο ίντερνετ, γεγονός που εξηγεί το γιατί οι ερωτικές αγγελίες στην Ελλάδα έχουν γίνει νούμερο ένα μέθοδος γνωριμιών.

Πρώτες η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη

Όπως είναι φυσιολογικό, οι δυο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας έρχονται πρώτες στη λίστα με τις ερωτικές αγγελίες στην Ελλάδα. H πρωτεύουσα και η συμπρωτεύουσα φαίνονται να είναι γεμάτες από χρήστες του διαδικτύου που ψάχνουν για νέες ερωτικές εμπειρίες, με τους άντρες να κατέχουν τη μερίδα του λέοντος στις δημοσιεύσεις, αλλά και αρκετές γυναίκες να μπαίνουν σιγά-σιγά στο κόλπο.

Οι παρτούζες, το σεξ 1 προς 1 και οι παράλληλες σχέσεις με παντρεμένους ανθρώπους φαίνονται να είναι οι κορυφαίες προτιμήσεις των χρηστών του erodate.gr, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει οτι άλλες δραστηριότητες, όπως τα φετίχ, το τηλεφωνικό σεξ, η υποδούλωση και το φλερτ δεν είναι εξίσου δημοφιλείς.

Σαρώνει το swinging

Η μόδα της ανταλλαγής συντρόφων έχει μπει για τα καλά στη ζωή του Έλληνα, καθώς, όπως επιβεβαιώνουν τα στοιχεία του erodate.gr χιλιάδες είναι τα ζευγάρια swingers που αναζητούν ερωτικές εμπειρίες με άλλα ζευγάρια. Δεν είναι τυχαίο οτι τα swinger κλαμπ της Αθήνας γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, ενώ, περιζήτητα είναι πλέον τα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων που πληθαίνουν με τον καιρό. Ο Έλληνας φαίνεται οτι αρέσκεται να ζει νέες ερωτικές εμπειρίες με το σύντροφο του αντί να τον απατάει, και αυτό οδηγεί σε εκτόξευση του swinging στην κορυφή των προτιμήσεων των ζευγαριών!

Ερωτισμός και στην επαρχία

Οι επαρχιακές πόλεις μπορεί να είναι μικρότερες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει οτι οι ερωτικές αγγελίες στην Ελλάδα περιορίζονται στις δυο μεγαλύτερες πόλεις της. Αντιθέτως, οι επαρχιώτες πολλές φορές έχουν μεγαλύτερη ανάγκη την ερωτική αναζήτηση στο ίντερνετ, καθώς, τα ταμπού στις κλειστές κοινωνίες είναι πιο έντονα, οπότε, έχουν ανάγκη να βρουν ανθρώπους ανοιχτόμυαλους που να αναζητούν ο,τι και εκείνοι.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός οτι οι χρήστες του erodate.gr που ζουν στην επαρχία πολλαπλασιάζονται με τον καιρό, αποδεικνύοντας οτι η επαρχία καίγεται για ερωτικές απολαύσεις, ανταλλαγή συντρόφων, όργια και καυτές ερωτικές γνωριμίες.

Cities